Новини
Бихме искали да Ви уведомим за откриването на нашата нова, втора за София, лаборатория. Адресът на новия обект е бул. Черни Връх 88. Намира се в непосредствена близост до Мол Парадайз и Метростанция Витоша. С новата локация вярваме, че ще улесним пациентите.

Лабораторията отново е обурудвана с машини на американско-немския гигант Dentsply Sirona за извършване на всички видове ретгенови изследвания в лицево-челюстната област. Имаме удоволсвието да Ви предложим най-новия конично-лъчев томограф на компанията – Axeos. Към момемнта е единственият на Балканите. Машината предлага по-голям обем на сканиране, като запазва изключително високото качество на изображението. Нивото на облъчване остава най-ниското за съответните типове изследвания.

 Виртуалното планиране на импланти и направляваната хирургия набира все по-голяма популярност. В някои страни се е наложило като стандарт при имплантологично лечение. Освен че спестява оперативно време, направляваното имплантиране чрез хирургични водачи гарантира прецизен, предсказуем резултат с намален риск от усложнения.

Протоколът за изработване на хирургичен водач изисква висококачествена компютърна томография (зъбен скенер, CBCT) и отпечатък (дигитален или аналогов), или гипсов модел на челюстта/челюстите подлежащи на оперативна интервенция.

Научете повече за тях тук


nitril_gloves.jpg

Ръкавиците са преминали през редица тестове и са сертифицирани за продажба в ЕС (CE сертификат).
Произведени са в Индонезия и Виетнам (не в Китай!), като са преминали през контрол на качеството в Тайван. Тайван е една от малкото страни в света, които успешно се справя с COVID-19 пандемията.

Цена на дребно за 1 кутия (100 бр. ръкавици): 21 лв (без ДДС).

Работим с основните куриерски фирми – Спиди, Еконт. Изпращането на стоката е в рамките на 24 ч. от приемане на поръчката.
Безплатна доставка – над 10 кутии (1 кашон).
Поръчките се правят по мейл (info@versil.bg) или на тел. 0876 666 285

За повече информация и снимков материал на ръкавиците, моля разгледайте презентацията.Xios Scan (Dentsply Sirona) осигурява висококачествени рентгенови изображения като същевременно фосфорната плака не нарушава удобството на пациента. Резултатът е дигитално изображение, което не отстъпва по качество на рентгенографиите направени с интраорален сензор. Поради малкият размер на фосфорната плака е възможно да се използва и за места в устната кухина трудно достъпни за интраорален сензор. Така скенерът дава възможност експонацията на секторни зъбни снимки или сегментни зъбни снимки да бъде направена от една страна с филм (фосфорна плака), от друга страна предлага цифрово изображение.

Технологията позволява да се намали значително времето за получаване на изображения при зъбни снимки, не се налага тъмна стая и химикали за проявяване, в съчетание с по-качествензъбна снимка. Апаратът позволява изключителна разделителна способност до 22 двойки линии / мм. В резултат на това зъбните снимки се получават с висока острота, яркост и контраст  – необходими условия за точна диагностика. Работният процес  при сканиране на зъбна снимка освен улеснен е и хигиеничен, няма контакт между използваната хигиенна втулка и подложката. А самият уред е проектиран да бъде особено лесен за почистване (без кухина, без дупка).

Dentsply Sirona Xios ScanЛабораторията продълължава да прави всички видове зъбни снимки, като засилените хигиенни и антиепидемични мерки продължават да бъдат в сила.

Въведохме допълнителен стандарт за още по-висока хигиена, който гарантира безопасна експонация на всеки пациент, за всички видове зъбни снимки и скенери. Включително интаорални зъбни снимки – сегментни, секторни и др. Също така панорамна (ортопантомография) снимка, зъбен скенер (компютърна томография), телерентгенография, ТМС, синуси и много други рентгенови изследвания.

Работното ни време продължава да бъде без промяна, както винаги досега, с цел удобството на нашите пациенти.


certificate_dentaldiagnostics-min-1200x848.png

Дентал Диагностикс е единствената в България рентгенова лаборатория, която вече е сертифицирана от световния лидер в производството на дентална рентгенова апаратура Dentsply Sirona.

Лабораторията е специализирана във всички видове зъбни снимки, включително панорамна (ортопантомография), сегментни, рентгенографии за УНГ и много други. Най-високо ниво на диагностика се получава чрез зъбен скенер (компютърна томография). Ние предлагаме този род изследвания, покривайки изискванията на лекари по дентална медицина, лицево-челюстни хирурзи и УНГ специалисти. Ние сме единствената лаборатория, предлагаща различен вид медицински софтуер за разчитане на скенерните изследвания (CBCT), което разширява възможностите пред лекуващия лекар. Същевременно апаратурата предлага възможности за по-ниско облъчване на пациентите.

Полученият сертификат гарантира използването на най-високия клас рентгенова апаратура за зъбни снимки и скенери, съчетаващ отлична диагностична стойност с ниско ниво на облъчване за пациентите.


zubni-snimki-za-detsa.jpg

Бихме желали да Ви информираме, че в рентгенова лаборатория Дентал Диагностикс разширихме възможностите за специализирана диагностика на деца. Новостите ще допълнят предлаганите до момента ортопантомография и телерентгенография за деца (най-ниско облъчване с програма quick shot) със секторна рентгенография.РАБОТНО ВРЕМЕ


Пн – Пт
8:00 – 20:00
Сб
10:00 – 16:00
Нд
почивен ден

КОНТАКТИ


бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“ 50София 1124

+359 (877) 843 141+359 (2) 843 14 15

info@dentaldiagnostics.bg

Dental Diagnostics

Dental Diagnostics


РАБОТНО ВРЕМЕ


Пн – Пт
08:00 – 20:00
Сб
10:00 – 16:00
Нд
почивен ден

КОНТАКТИ


бул. “Черни връх“ 88София 1407

+359 (878) 963 599+359 (2) 996 3599

info@dentaldiagnostics.bg

Dental Diagnostics

Dental Diagnostics


РАБОТНО ВРЕМЕ


Пн – Пт
08:30 – 19:30
Сб
10:00 – 16:00
Нд
почивен ден

КОНТАКТИ


ул. “Славянска“ 86Благоевград

+359 (877) 830 064+359 (73) 830 065

info@dentaldiagnostics.bg

Dental Diagnostics

Dental Diagnostics

© Copyright by Dental Diagnostics Ltd. Bulgaria 2021. Всички права запазени.

error: Content is protected !!