Новини
Xios Scan (Dentsply Sirona) осигурява висококачествени рентгенови изображения като същевременно фосфорната плака не нарушава удобството на пациента. Резултатът е дигитално изображение, което не отстъпва по качество на рентгенографиите направени с интраорален сензор. Поради малкият размер на фосфорната плака е възможно да се използва и за места в устната кухина трудно достъпни за интраорален сензор. Така скенерът дава възможност експонацията на секторни зъбни снимки или сегментни зъбни снимки да бъде направена от една страна с филм (фосфорна плака), от друга страна предлага цифрово изображение.

Технологията позволява да се намали значително времето за получаване на изображения при зъбни снимки, не се налага тъмна стая и химикали за проявяване, в съчетание с по-качествензъбна снимка. Апаратът позволява изключителна разделителна способност до 22 двойки линии / мм. В резултат на това зъбните снимки се получават с висока острота, яркост и контраст  – необходими условия за точна диагностика. Работният процес  при сканиране на зъбна снимка освен улеснен е и хигиеничен, няма контакт между използваната хигиенна втулка и подложката. А самият уред е проектиран да бъде особено лесен за почистване (без кухина, без дупка).

Dentsply Sirona Xios ScanЛабораторията продълължава да прави всички видове зъбни снимки, като засилените хигиенни и антиепидемични мерки продължават да бъдат в сила.

Въведохме допълнителен стандарт за още по-висока хигиена, който гарантира безопасна експонация на всеки пациент, за всички видове зъбни снимки и скенери. Включително интаорални зъбни снимки – сегментни, секторни и др. Също така панорамна (ортопантомография) снимка, зъбен скенер (компютърна томография), телерентгенография, ТМС, синуси и много други рентгенови изследвания.

Работното ни време продължава да бъде без промяна, както винаги досега, с цел удобството на нашите пациенти.


zubni-snimki-za-detsa.jpg

Бихме желали да Ви информираме, че в рентгенова лаборатория Дентал Диагностикс разширихме възможностите за специализирана диагностика на деца. Новостите ще допълнят предлаганите до момента ортопантомография и телерентгенография за деца (най-ниско облъчване с програма quick shot) със секторна рентгенография.РАБОТНО ВРЕМЕ


Пн – Пт
8:00 – 20:00
Сб
10:00 – 16:00
Нд
почивен ден

КОНТАКТИ


бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“ 50София 1124

+359 (877) 843 141+359 (2) 843 14 15

info@dentaldiagnostics.bg

Dental Diagnostics

Dental Diagnostics


РАБОТНО ВРЕМЕ


Пн – Пт
8:30 – 19:30
Сб
10:00 – 16:00
Нд
почивен ден

КОНТАКТИ


ул. “Славянска“ 86Благоевград

+359 (877) 830 064+359 (73) 830 065

info@dentaldiagnostics.bg

Dental Diagnostics

Dental Diagnostics

© Copyright by Dental Diagnostics Ltd. Bulgaria 2019. Всички права запазени.

error: Content is protected !!